Returner produkt

Ret til at annullere

Annullering Perioden udløber efter 14 dage fra den dag, hvor du modtager de bestilte varer. For at bruge din ret til aflysningen skal du informere os via e-mail: info@promodaek.dk. det er tilstrækkeligt, at du giver os besked, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Du kan bruge den vedlagte annullering formular, men det er ikke obligatorisk.

 

Hvis en ordre behandles og sendes, er det ikke muligt at annullere. Hvis der er sådanne tilfælde, skal du afvise leveringen, når kureren leverer dækkene til dig. Du er forpligtet til at dække udgifterne til transport, som er 10 GBP pr. Dæk.

 

De varer, der er anmodet om retur, skal være nye, i deres originale pakke som leveret (hvis pakningen er fjernet, skal du pakke dem, efterhånden som du modtog dem).

 

 

Når vi modtager det tilbage på vores lager, undersøges de og vurderes, og hvis alt er i orden, vil refusionen for din betaling ske.

 

 

Effekt af annullering

Hvis du beslutter at annullere en ordre, og vi godkendte den returnerede vare, refunderer vi alle de betalinger, du har foretaget, eksklusive leveringsomkostninger. Transportomkostningerne for retur, som er 10 GBP pr. Dæk, skal dækkes af dig. Det trækkes fra refusionsbeløbet. Hvis du f.eks. Har købt 4 dæk til 400 GBP, og derefter returnerer dem, giver vi 360 GBP tilbage.

 

Der er andre situationer, hvor returomkostninger kan trækkes fra refusionsbeløbet, såsom:

Hvis leveringen nægtes;      

Hvis der ikke er nogen på adressen, når pakkemanden kommer. De gør to forsøg på at levere, og hvis ingen accepterer pakken, returnerer de pakken / pakkerne direkte til lageret;      

Hvis kunden forvekslede leveringsadressen.      

 

Vi kan trække fra refusionen for værditab på leverede varer, hvis tabet er resultatet af unødvendig / forkert håndtering fra dig. Vi foretager tilbagebetalingen uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at vi har modtaget de leverede varer.

 

Refusionen sker ved hjælp af den samme betalingsmetode / konto, som du brugte ved bestillingen. Du modtager ikke gebyrer som følge af refusionen. Du får besked via e-mail, når refusionen er behandlet.

Annulleringsformular

- Til info@promodaek.dk,

- Jeg / vi [*] meddeler hermed, at jeg / vi [*] annullerer min / vores [*] salgskontrakt med følgende varer [*] / for levering af følgende service [*],

- Bestilt den [*] / modtaget den [*]

- Forbruger (s) navn

- Adresse på forbruger (e)

- Forbruger (s) underskrift (kun hvis denne formular er meddelt på papir)

- Dato

[*] Slet efter behov

I tilfælde af en tvist i forbindelse med et onlinekøb, kan du bruge webstedet: