Hvad er forskellen mellem vinter- og sommerdæk?

Hvad er forskellen mellem vinter- og sommerdæk?

Jan 25, 2021

Hvad er typisk for sommerdæk

Sommermodeller er beregnet til højtydende biler. De er velegnet til høj hastighed.

Desuden anvender sommermodeller bedre og forbedrede bremseevner, bedre drejning om hjørner. Dette er muligt på grund af tilstedeværelsen af specielle slidbanemønstre og gummiingredienser, der giver bedre trækkraft og kontrol på hjulet.

Hvad der adskiller vinterdæk

Et af de mest almindelige kendetegn ved vinterdæk er, at de indeholder en betydelig mængde naturlige gummiingredienser, meget højere end sommermodellerne. Gummiet gør det muligt for vinterdækkene at forblive bløde under kolde forhold. Jo mere leverandør de er, jo mere kan vinterdækket interagere med vejen, hvilket forbedrer køretøjets trækkraft og kontrol. Vinterdæk fungerer perfekt under 10 grader C. Hvad der adskiller vintermodeller i forhold til sommerdæk er tilstedeværelsen af mange små riller i gevindblokke. Deres funktion er at forhindre akvaplaning og sprede vand og at fungere optimalt i sne og regn.

What is the difference between winter and summer tyres

Hvorfor er det afgørende at bruge de rigtige til den respektive sæson

Først er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse til din bil. Så er det afgørende at bruge det rigtige sæt dæk i den respektive sæson. Vi mener, at det er unødvendigt at forblive, at det rigtige par giver dig meget bedre komfort, ydeevne og sikkerhed på vejen. Det er risikabelt at køre med sommerdæk, især på iskolde veje. Det er bare et selvmord. Tag ikke unødvendige risici, og skift dæk, når det er det rigtige tidspunkt at gøre det!

Tips til, hvordan du korrekt opbevarer dine dæk, når de ikke bruges fra Promodaek

Du tror måske, at der ikke er noget specielt med hensyn til korrekt opbevaring af det ubrugte par dæk. Du kan genoverveje din holdning, når du finder ud af, at din sidste år købte Hankooks ikke kunne bruges mere på grund af dårlig vedligeholdelse. Her er flere skjulte tip fra teamet af Promodaek:

 

  • hold dine dæk væk fra solen - direkte sollys har en stærk negativ effekt, da det kan beskadige gummiblandingerne og reducere levetiden på dine dæk alvorligt. Desuden kan det forværre grebet samt beskadige symmetri og mønsterdybde. Det er ikke en god ide at opbevare dem på din altan eller ethvert sted med vinduer og direkte sollys;

  • kælderen eller garagen udfører arbejdet - hvis du bor i et hus, kan du bruge din kælder eller garage. Det er det perfekte scenarie, men ikke alle bor store huse og palæer, nogle af os bor i overfyldte byer uden plads til noget;

  • hvad hvis vi ikke har dem - i de seneste år har de såkaldte "dækhoteller" fået en enorm popularitet. Du kan kontrollere tilgængeligheden og placeringen af ​​det nærmeste hotel og lade det opbevare dine dæk. Det er overkommeligt, og du ved, at de opbevares ordentligt. ;

  • hvordan man placerer dem korrekt - hvis du bruger din garage eller kælder, skal du sørge for, at dine dæk er placeret vandret. Fælge skal pege på gulvet.

I tilfælde af en tvist i forbindelse med et onlinekøb, kan du bruge webstedet:
© 2023 Powered by Now.bg